Energetische ontspannings massage

Deze zachte vorm van massage werkt op het fysieke lichaam en op het energetisch lichaam. Bij deze massage wordt het lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in de spieren en stromingen als de lymfestroom, de bloedsomloop en de ademhaling. Afhankelijk van de behoefte kan bij de massage op een specifiek deel van het lichaam geconcentreerd worden, of kan deze voor algehele ontspanning worden uitgevoerd. Het is een lichte vorm van massage waarbij de spieren en de drukpunten op de meridianen gemasseerd worden.

Over het algemeen betreft het zachte aanrakingen, wrijvingen en technieken die zeer ontspannend werken. Als er specifieke aandachtspunten zijn kID-100159208an de energetische massage gecombineerd worden met sportmassage of een stoelmassage. Deze massage is erop gericht om de lichamelijke conditie te verbeteren en optimaal te houden. Door veel of verkeerd gebruik of stress kunnen er vermoeidheidsverschijnselen, kramp en/of knopen in spieren ontstaan. Deze afvalstoffen worden bij de massage uit de spieren weggemasseerd.

Mindfulness en massage

Vooral in onze huidige, drukke maatschappij kan een energetische massage helpen tegen veelvoorkomende klachten als stress en spanningen die blokkades in ons lichaam veroorzaken. In ons drukke leven is het eigenlijk onmogelijk om steeds in volledige balans te blijven. De ontspannende werking van de massage en het loslaten van de stress kan ervoor zorgen dat je weer bewust wordt van je lichaam. Iets wat bij stress vaak verloren gaat. Emotioneel kan dit het een en ander losmaken waarbij herkennen, erkennen en aanvaarden voorop staan. Dan kan er heling plaatsvinden.

Voor wie:

Als u behoefte heeft aan een ontspannende massage of last heeft van stress, spanningen en/of lichamelijke klachten kunt u bij mij terecht.

Als u zwanger bent, hoor ik dit graag. Niet elke massage handeling is geschikt voor de toekomstige moeder.

Als u juist op zoek bent naar massage van gevoelige gebieden kan ik u deze niet aanbieden.

Welke massages zijn er:

Energetische stoel massage (30 min)

  • Deze massage is een rug/nek massage die door de kleding heen wordt gegeven.

Energetische ontspannende massage (1 en 1,5 uur )

  • Dit is een massage die het hele lichaam bereikt en wordt uitgevoerd op een massage tafel. Gevoelige gebieden worden gemeden. Bij boeking aangeven of het om 1 of 1,5 uur gaat.

Energetische sportmassage (1 uur)

  • Dit is een massage die gericht is op verbetering van specifieke lichamelijke klachten, waarbij de hoofdfocus ligt op het gekozen gebied. Ook hier zullen gevoelige gebieden gemeden worden.

Energetische sportmassage aangevuld met een ontspannende massage (1,5 uur)

  • Dit is de sportmassage aangevuld met de energetische massage voor het hele lichaam. Eerst zal de pijnlijke zone benaderd worden, waarna de ontspannende massage volgt.
De foto's op deze pagina zijn gedownload van FreeDigitalPhotos.net en zijn gemaakt door: David Castillo Dominici, Patrisyu en imagerymajestic