Bij u thuis?

Het is mogelijk om ervoor te kiezen dat ik naar u kom. Ervaar de weldaad van een massage in uw eigen vertrouwde omgeving. Of organiseer een leuke spirituele avond waar u met vrienden en bekenden het transformatiespel speelt (max 4 deelnemers).

Enkele praktische zaken:

Voor een tafelmassage heb ik een ruimte van 2 meter bij 3 meter nodig.

Voor een stoelmassage heb ik een ruimte van 2 meter bij 2 meter nodig.

Voor een meditatie/hypnose of trancereis heb ik een plaats nodig die stil is, vrij van afleiding en waar we niet gestoord worden. Als het om een groep gaat moeten we kijken wat de maximale grote is.

Therapeutische sessies doe ik bij voorkeur in mijn praktijkruimte.

De reis en parkeerkosten zullen bovenop de kosten voor de sessie komen. Voor de reiskosten, buiten de gemeente Teylingen, reken ik 20 ct per kilometer en de parkeergelegenheid moet in de buurt zijn van uw adres.